Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
[Buat bisness tapi hidup makin jauh dari Allah]
.
Tak sempat nak baca sehelai mukasurat Al-Quran pun. Rasa useless sangat-sangat.
.
Balik jauh malam, penat. Lepas tu duduk disofa empuk tanpa segera menyiapkan diri untuk terus mandi dan solat. Menangguh-nangguh. Nantilah buat. Bisik hati kecil. Akhirnya tertido sampai ke pagi.
.
Hanya solat wajib sahaja mampu buat. Itu pun tidak boleh berlama-lama ditikar sejadah. Usai beri salam, terus bangun tanpa doa.
.
Asyik risau dan sangat struggle tentang rezeki. Duit ada banyak tapi terasa tak cukup dan tak tenang. Nak cari lebih banyak duit. Mula berkira-kira asyik stress tengok akaun bank duit makin sikit.
.
Mula persoalkan cukup ke dan tak cukup ke.
.
Ada cabaran je, mula menyalahkan orang lain.
.
Anak isteri jadi mangsa lepaskan marah. Rumah tangga tak aman. Pergaduhan kerap berlaku. Masalah kecil pun boleh jadi besar. Sifat sabar beransur hilang.
.
Ketenangan, kedamaian mula hilang dari hidup. Setiap hari berulang-ulang benda yang sama. Rasa jiwa kosong. Rupanya…………..
.
Siapa ada masalah ni untuk kita bantu anda kembali bahagia selamanya? 😊
.
Nak tips dan info rezeki setiap hari follow disini: https://NoraYusofOfficial.t.me
Nak tambah pahala saham akhirat berpanjangan? berwakaf sedekah jariah disini biayai ilmu FTR kepada yang memerlukan. https://yup.la/WakafKeranaAllah
.
Nak dapatkan FTR proven sukses naikkan sales?. Dapatkan harga promo special hari ni.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?