Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ustaz bagi tips rahsia nak Allah makbulkan doa kita.
.
Katanya… berdoalah agar Allah ampunkan dosa kita dan ampunkan seluruh dosa ummat Muhammad yang Islam. Berdoa agar Allah masukkan seluruh ummat muhammad ke dalam syurga. Muslimin dan muslimat. Doa dengan ikhlas. Nak mereka sama-sama Allah ampunkan dosa dan masuk syurga. Doa untuk mereka seperti kita doakan untuk diri kita sendiri.
.
Hari ni sempena hari jumaat. NY berdoa. Ya Allah ampunilah dosa-dosa seluruh orang islam yang ada di atas muka bumi ni termasuklah mereka yang membaca mesej ini. Kabulkan doa-doa mereka yang berdoa untuk ummat muhammad ya Allah. Masukkan kami semua ke dalam syurgamu tanpa hisab. Aamiinn ya Allah ya mujib…
.
Sempena jumaat yang barokah ni. Selain berdoa, NY nak ajak kalian berwakaf buku FTR boleh? Wakaf ni sedekah jariah berpanjangan pahala yang mengalir untuk kita sampai syurga. Anda yang nak rawat masalah hidup, nak elakkan bala. Nak elakkan malang tak berbau… segerakan sedekah. Sedekah paling baik adalah sedekah jariah iaitu wakaf. Wakaf ilmu untuk manfaat ummah.
.
Tekan sini dan niat kerana Allah ya.
Jangan sia-siakan peluang ni. Jangan tangguh nak buat pahala. Allah nak bagi pahala dan rezeki tuk kita hari ni. Rezeki terbesar Allah nak bagi adalah syurganya. Jom masuk syurga asbab Allah redha dengan sedekah kita buat niat nak support ummat muhammad upgrade ilmu.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?