Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Jom baca doa ni.
.
Ya Allah yang maha kaya lagi maha memberi. Yang maha pengasih dan maha penyayang. Segala puji bagi Allah tuhan semesta Alam…
.
“Kami berdoa dan memohon kepadamu ya Allah akan keberkatan kepada para pewakaf semua… dengan doa ini juga kami meminta dan merayu agar engkau memberikan kami kemampuan untuk berwakaf kepada ramai orang yang tidak mampu agar buku FTR ini dapat disebarkan manfaatnya ke seluruh alam. Jadikan kami pewakaf-pewakaf yang berwakaf tanpa berkira-kira dalam bantu membiayai orang untuk menuntut ilmu dengan buku bermanfaat ini… dan moga usaha ini melipatgandakan pahala kami dan seterusnya menjadi asbab jihad dan dakwah kami ini diterima dan kami dapat masuk ke syurga fidaus tanpa hisab… aamiin ya Allah ya mujib…”
Makin melimpah ruah rezeki selepas berwakaf. Subhanallah tahniah pewakaf. Rezeki dari Allah asbab bantu biayai ilmu kepada mereka yang tak mampu, susah dan anak muda.
.
Untuk makluman semua, FTR mahu membiayai sebanyak 300 buah buku FTR kepada 300 orang pelajar sekolah bulan januari 2023 ini.
.
Kami memerlukan pewakaf untuk berwakaf serendah rm10 atau wakaf satu buku mini 15 RAR bernilai rm29.90 atau buku 121 FTR bernilai RM269 (buku terbaik FTR). Sijil penghargaan dan hadiah disediakan buat pewakaf yang membiayai wakaf melebihi rm1000 (bersamaan 33 buku mini @ 3buku besar).
.
Makin banyak berwakaf makin banyak pelajar boleh dibiayai dan makin banyak pula pahalanya.
.
Jom niatkan wakaf ini keatas nama ibu dan ayah atau diri sendiri.
.
Saya doakan pewakaf semua dimasukkan ke dalam syurga firdaus tanpa hisab kerana bantu biayai ilmu bermanfaat… aamiin.
.
Misi #BersamaKeSyurga asbab wakaf buku FTR. Ilmu dekatkan diri pada Allah.
Ada lagi yang bantu? Klik link di bawah, baca niat wakaf kerana Allah dan pilih pakej wakaf masing-masing ya.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?