Saya suka baca isi dalam dia sebab semua mengena pada saya

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
MasyaAllah tqq atas feedback cikpuan. 🥰🥰🥰
.
Semoga Allah sembuhkan penyakit dan FTR memberi sejuta manfaat buat yang membaca dan beramal ya.. Alhamdulillah

15h 
BismillahiMashaAllah
Selamat Petang semua ♥️
Selamat saya sampai kat rumah sendiri hari ni
Alhamdulillah
Baru sampai petang tadi sebab perancangan lain jadinya lain.
Sampai rumah MashaAllah
Terkejut tengok kipas tak tutup
Allahu Tuhan jagakan dan lindung sebaik-baiknya
Lama juga la tinggal rumah seminggu.
Suami plak baik pulak tak marah sebab kecuaian saya orang last yang tutup pintu and double check umah masa hari nak tinggal tu.
Memang konpiden sangat semua plug dah tutup.
Benda nak jadikan lepas ni kena alert.
MashaAllah asbab saya invest buku ni banyak betul ketenangan dan rezeki yang tak terjangka.
Saya pernah bejanji dengan diri saya satu hari nanti saya nak beli buku ni.
Allah izin. Dah lama saya nak beli tapi kosnya agak boleh tahan saya hold dulu sebab bagi laluan pada yang lebih penting.
.
Buku ni baru 2-3 bulan lepas saya beli.
Saya suka baca isi dalam dia sebab semua mengena pada saya.
Selalunya time-time ni tak baper ngantuk saya suka baca sebab time ni rasa tenang sangat.
Apa yang saya boleh cakap baca tak amal jangan beli.
Sebab buku ni banyak sangat perkongsian amalan yang kita perlu istiqomah.
Saya tak kata saya baik
Tapi sebab saya rasa banyak benda saya kena ubah diri saya.
Saya jugak pesakit tirod.
Hanya pesakit tirod yang paham orang tirod ni cam mana. Dia sejenis manusia beremosi.
Tu salah satu sebab saya beli buku ni.
Sebab memang simptom penyakit ni macam tu.
Emosi pesakit tirod ni dia hujan panas ribut
Bila mai emosi ‘kacau’ saya ingat apa yang saya baca saya baca buku ni saya memang tenang dan damai betul MashaAllah 🙏🙏🙏
.
Oh ya sebelum beli buku ni buku anak-anak FTR saya pernah baca itu yang tertarik nak beli MAK dia plak 121 😄
Korang nak buku ni nanti boleh la contact penulisnya Nora Yusof
Tak rugi pun.
.
Saya jamin sangat.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?