FTR Exclusive Megalive 1.0

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda. FTR Exclusive ingin mengajak anda untuk sama-sama saksikan MEGALIVE di FB Page Nora Yusof pada hari Khamis, 22 Oktober 2020 pada jam 8.30 malam.

Buat julung kalinya FTR Exclusive mengadakan program Megalive ini dengan tajuk Hijrahkan Bisnes Anda? Megalive ini berkonsep bual bicara secara santai, dengan mengupas isu-isu menarik antaranya berkaitan Keusahawanan, Kerohanian dan Kesihatan.

Panel jemputan bagi Megalive kali ini juga merupakan individu-individu hebat dengan latar belakang yang berbeza dan digabungkan dalam satu pentas khas sebegini, dengan satu tujuan iaitu memberi perkongsian bermanfaat kepada para viewers.

Panel pertama ialah Cikgu Nora Yusof. Beliau merupakan seorang penulis, founder dan jutawan FTR. InsyaAlah beliau akan kupas dengan lebih mendalam tentang tajuk Megalive kali ini. Jadi mari dengarkan perkongsian beliau yang pasti akan menambahkan ilmu, membuka minda, dan insyaAllah dapat membuka jalan penyelesaian bagi sebarang permasalahan anda.

Panel kedua ialah Puan Embun Oshin bersama pasangannya, Encik Qazem Nor. Mereka merupakan selebriti dan founder produk Slime Healthy. Lebih menarik, mereka merupakan pembaca buku 111 Formula Tarik Rezeki keluaran FTR Exclusive. Jadi nantikan review yang mereka sendiri amali setelah mengamalkan tips dan formula buku tersebut kepada perniagaan mereka.

Panel ke-3 ialah yang sangat istimewa, kami jemput khas daripada wilayah utara Malaysia. Beliau ialah Puan Faridah, seorang guru di MRSM Gerik. Beliau merupakan salah seorang penghidap kanser tiroid dan masih dalam proses menerima rawatan. Apa yang sangat menarik untuk beliau kongsikan ialah, setelah beliau menjumpai Buku FTR, beliau mendapat kekuatan rohani dan emosi untuk bangkit lebih gagah untuk melawan penyakit tersebut. Buku FTR telah membantu beliau untuk melihat uijan Allah ke atas diri beliau daripada sudut pandang yang lebih baik dan lebih positif, sehingga menambah tekad untuk beliau memilih ke arah perubahan dan meninggalkan keluh kesah mahupun kemurungan. Jadi mari sama-sama kita ambil pengajaran daripada perkongsian Puan Faridah, dan sebarkan kepada komuniti sekeliling kita.

Nantikan juga promosi dan kontes menarik untuk para viewers yang sangat kami hargai. Semoga kita dapat menerima dan menyebar sebanyak-banyak manfaat daripada usaha ini. InsyaAllah. Dengan lafaz bissmillah, secara rasmi jemputan istimewa ini kami buka untuk anda semua. Jumpa anda di MEGALIVE 1.0.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?