Buku Rezeki Kelas Pertama

Sebuah konsep, formula dan rahsia luar biasa keberkatan dan limpahan rezeki.

Sinopsis buku 121 FORMULA TARIK REZEKI adalah:

" Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di dunia dan di akhirat."

ISI KANDUNGAN BUKU 121 FTR :

Sinopsis buku 15 RAHSIA ASAS REZEKI adalah:

“Rahsia penting tentang Asas Rezeki yang ramai tahu tapi tidak sedar dan tidak buat.”

Apa yang kita mahu dalam hidup ini? Dan kenapa?
Saya percaya, anda dah pun banyak sangat membaca buku rezeki, beli macam-macam seminar kaya dan berjaya kan? Dah banyak melebur, tapi pulangan? Belum seperti yang dimahukan. Masih belum berkesan. Sebabnya, anda tak tahu apa yang patut anda perbetulkan terlebih dahulu.

Iaitu, asas WAJIB kenapa nak kaya, berjaya dan bahagia dari akar umbi! Ya, ia perkara asas pertama kena dibetulkan terlebih dahulu sebelum kita memulakan usaha untuk menjadi kaya, bahagia dan banyak rezeki. Bila ianya basic, ia terpakai sepanjang zaman. Persoalan anda akan terjawab di dalam buku ini

Sinopsis BUKU 17 FORMULA TARIK REZEKI adalah :

“Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di Dunia dan di Akhirat.”

Apa yang kita mahu dalam hidup ini? Dan kenapa?
Jujur saja. Dalam hidup ini, pastinya terbit keinginan kita memiliki duit yang banyak, masa senggang, keselamatan yang terjamin, dapat beribadah dengan lebih sempurna, rumah yang besar, mempunyai kereta idaman dan yang paling penting, diri berjaya tenang, rasa sangat cukup dengan yang ada, sentiasa tersenyum setiap masa tanpa sebarang emosi negatif. Teringinkan? Hakikatnya apa yang berlaku sekarang adalah kita selalu tertanya-tanya kenapa hidup kita susah, tidak macam orang lain, selalu sedih dan murung, masalah bertimpa-timpa, puncanya tidak tahu, tidak mendapat pekerjaan yang baik, bermasalah di tempat kerja, bermasalah dengan keluarga, rezeki sempit, sekejap ada, sekejap tiada langsung dan tidak mampu membantu orang lain yang kesusahan.Kenapa ya?
Persoalan anda akan terjawab di dalam buku ini

Sinopsis BUKU 13 BONUS REZEKI adalah :

“13 BONUS REZEKI ini adalah tajuk tambahan yang istimewa diperkayakan bagi melengkapkan BUKU 121 FTR ”

Tajuk tambahan yang istimewa diperkayakan bagi melengkapkan 121 FTR

13 Pilihan tajuk khusus daripada buku ini adalah merupakan isi artikel daripada penulis lain yang dikreditkan. 99% setiap petikan di dalam buku ini yang mana tulisan daripada penulis lain, Alhamdulillah saya telah meminta izin terlebih dahulu dan saya kreditkan nama mereka di setiap akhir artikel masing-masing tanpa mengubah kandungan asal artikel dengan tujuan untuk panjangkan saham pahala mereka dan berkongsi ilmu dengan orang ramai bagi tujuan memperoleh manfaat yang banyak dan diterbitkan dibawah Penerbitan syarikat FTR Smart Solution Sdn Bhd.
Ketahui Rahsianya Di Dalam Buku Ini

Sinopsis BUKU 21 RAHSIA DIKEJAR REZEKI adalah :

“Rahsia Kunci Utama segala kunci pembuka pintu Rezeki bagaimana rezeki yang berlari mengejar kita.”

Apa yang kita mahu dalam hidup ini? Dan kenapa?

Setiap pintu yang tertutup kemas memerlukan kunci tertentu untuk membukanya. Pintu syurga dapat dibuka dengan kunci SABAR. Lumrahnya, sebagai manusia, kita mendambakan atau menginginkan kehidupan yang bahagia, kaya dan berjaya didunia dan juga diakhirat. Kejayaan yang bagaimanakah yang dimaksudkan? Iaitu kejayaan yang penuh dengan keberkatan dalam hidup. Dalam buku 21 Rahsia Dikejar Rezeki ini, penulis membongkarkan rahsia untuk membuka pintu kejayaan ini menggunakan kunci rezeki yang sebenar yang diperlukan oleh setiap orang yang mengimpikan kehidupan yang penuh dengan keberkatan. Apabila anda memiliki kunci rezeki ini, kekayaan, kejayaan dan kebahagiaan adalah milik anda selamanya!
Ketahui apakah kunci sebenar rahsia dikejar rezeki dalam buku ini.

Checlist ibadah Harian, Bulanan dan Tahunan Yang Disusun Secara Sistematik :

Jurnal impian FTR ini adalah merupakan jurnal yang mengandungi kombinasi checklist ibadah harian, bulanan dan tahunan yang disusun secara sistematik meliputi amalan solat, syukur, sedekah, selawat zikir dan lain-lain ibadah bagi membantu para pembaca FTR beramal dengan ILMU FTR secara konsisten dan lebih tersusun.

Jurnal impian FTR ini juga dicipta sebagai task khusus dalam bentuk berjadual, berwarna untuk pembaca FTR lebih bersemangat untuk beramal dengan amalan-amalan anjuran Islam dengan ikhlas seterusnya untuk mencapai redha Allah SWT disamping dapat menarik rezeki yang melimpah ruah lagi berkat dalam kehidupan. ILMU tanpa Amal adalah sia-sia. ILMU tanpa Tindakan adalah tidak bermakna.

Keistimewaan Pembelian Buku Rezeki Kelas Pertama

100% Money Back Guarantee
(Sekiranya anda tak berpuas hati dengan isi kandungannya)

Klik Butang Dapatkan Sekarang Di Bawah

Perlukan Bantuan ?