KENAPA KITA NAK BUAT BISNESS?

Saya percaya ramai usahawan sebenarnya nak mempunyai perniagaan yang boleh mendekatkan diri kepada Allah, banyak masa beribadah dan banyak pahala dalam masa yang sama nak ada banyak pendapatan supaya dapat digunakan untuk diri, keluarga, masyarakat dan agama. Kita nak perniagaan yang untung dunia dan akhirat.

Kalian, buat sesuatu bisness ni, kita kena faham, bukanlah tujuan untuk dapatkan duit semata-mata.

Hai semua,

Saya Nora Yusof, Penulis FTR. Di sini, saya nak kongsikan pengalaman saya berniaga lepas. Subhanallah, syukur kepada Allah, saya dah berniaga selama 12 tahun. Bermacam-macam jenis bisness telah saya cuba.

Kebanyakkannya adalah sukses. Alhamdulillah saya sentiasa menjadi top seller untuk apa sahaja bisness yang saya buat. Yer semua berjaya. Alhamdulillah.

Tapi kenapa saya tinggalkan semua bisness tu?

Sebab saya menjadi terlalu sibuk berniaga melayan kastemer, hantar dan packing barang, sampai saya TAKDA MASA untuk solat awal waktu. Takda masa untuk zikir. Takda masa dengan keluarga saya. Takda masa untuk ingat Allah lebih banyak. Takda masa nak mengaji Alquran.

Sebab most of the time, saya sangat sibuk dengan nfon dan facebook, buat marketing. Ambil order. pergi hantar barang. Ya Allah huru hara saya, sampai saya nak mandi makan pun tak sempat. Memang masyuk sangat, tapi untuk apa? Kesibukan duniawi.

Jiwa saya mencari kesibukan akhirat. Rindu nak beramal. Nak baca Al-Quran. Bagi saya, biarlah kita sibuk bisness yang sibuk juga marketing or closing tapi sibuk itu biarlah saya yang membawa saya, kastemer saya, dan team saya lebih kepada akhirat.

“Jual buku?  sape nak beli buku hari-hari? mana ada orang beli buku banyak kali. Sekali beli dahlah.” kata mereka yang tak faham strategi dan game bisness FTR.

Then kenapa saya pilih FTR ?

Sebab, semua pakej yang saya nak tu ada dalam bisness FTR.

Dengan FTR, saya boleh sentiasa ingatkan orang dan ingatkan diri saya, zikir selawat. Ingat Allah setiap masa. Setiap masa! Every second! kerana sesaat pun saya tak mahu lalai dari ingat Allah!

Bisness lain saya tak dapat tu semua. Sebab saya dah lalui. Tak tahulah kalau orang lain. Tapi ini pengalaman saya sendiri.

Dengan FTR, saya boleh kongsi pahala. Ajak orang buat dakwah. Ajak orang upgrade ilmu. Dekatkan diri pada Allah itu kebahagiaan dan keseronokan saya.

Ribuan telah mendapat manfaat dari produk FTR

Jom lihat pencapaian agen FTR

Apa kata Pakar mengenai produk FTR?

Klik untuk besarkan gambar

Dengan bisness, kita nak duit bukan sebab nak bermewah-mewah. Rezeki lebih itu bonus yang Allah bagi. Tapi jangan menunjuk-nunjuk. Bukan sebab nak kumpul harta banyak. Tapi sebab kita boleh sedekah lebih banyak. Infak lebih banyak. Bantu orang lebih ramai.

Sebab tu kami buat FTR. Team FTR tidak lagi diajar untuk bermewah-mewah. Cukup untuk kami kesederhanaan.

Sales bukan tujuan utama kami walaupun buku kami mahal. Ilmu yang bermanfaat dunia akhirat memang mahal harganya. Tak ternilai dengan wang ringgit. kami fokus kepada nak ada duit simpanan yang banyak. Sebab kami nak jadi pembayar zakat terbesar dan sedekah yang banyak. Nak bantu ramai orang yang memerlukan.

Yang kami nak kejar adalah bantu ramai orang upgrade ilmu kerana Allah dan bantu ekonomi ummah.

Lagi ramai dapatkan manfaat ilmu FTR, lagi besar pahala kami, lagi besar pahala, lagi cerah peluang kami nak ke syurga sebab bantu agama dengan harta, masa dan ilmu.

Anda berminat nak sertai kami berdakwah sambil berniaga bersama FTR? #BersamaKeSyurga

Sistem agen FTR ini adalah sistem agen affiliate. Menjual menggunakan link affiliate. Apa yang bestnya jadi agent affiliate ni ?

Komisyen setiap jualan produk Buku FTR adalah sebanyak 18.5%. Lihat jadual di bawah

*Jadual diatas menunjukkan set pakej untuk semua buku-buku FTR Exclusive. Untuk info lanjut produk boleh klik link ini > Produk Buku FTR

Pendaftaran Agen Dropship FTR adalah PERCUMA sepanjang masa. Manakala pendaftaran Agen Affiliate FTR kini dibuka dengan bayaran yuran komitmen sebanyak 50% diskaun. Iaitu hanya RM100 sahaja. Tawaran diskaun yuran ini sah sehingga 31 Mei 2022. Selepas tarikh ini, harga yuran akan dinaikkan.

Tawaran Pendaftaran Agen Dropship dan Agen Affiliate FTR ini adalah terbuka kepada semua orang awam yang berminat untuk menyertai kami berdakwah sambil berniaga bersama FTR. Jana income, jana pahala berpanjangan.

Setelah daftar,

  1. Anda akan menerima email makluman pengesahan pendaftaran anda berjaya disahkan. Setiap Daie FTR akan mempunyai NO.ID pendaftaran yang sah. Bersama email tersebut, anda akan diberi arahan untuk masuk ke group support khas, Login akaun untuk buat tempahan, tutorial, info produk dan bahan marketing dengan lebih terperinci.
  2. Anda akan diberikan link group telegram (penerangan, pemberian bahan-bahan marketing produk, grafik produk, makluman kempen, skrip closing, copywriting dll 100% PERCUMA untuk anda)
  3.  Untuk Agen Affiliate FTR sahaja, Link group support untuk sesi training Bersama FOUNDER, PENULIS dan JUTAWAN FTR, Cikgu Nora Yusof setiap minggu PERCUMA ILMU bisness bernilai 6 ANGKA.

Jangan tangguh lagi, Join kami sekarang!

Perlukan Bantuan ?