PERHATIAN: Khas untuk Suri Rumah, Guru dan Peniaga Kecil yang ingin tambah pendapatan

LIHAT PENCAPAIAN MEREKA YANG DAH SERTAI KAMI

LEBIH 41000 ++ YANG TELAH MEMBELI PRODUK FTR

Sebelum tu kalian perlu faham, buat sesuatu bisnes ni bukanlah tujuan untuk dapatkan duit semata-mata.

Jika anda nak dapatkan pahala berdakwah sebarkan agama, nak masuk syurga dan nak dapatkan redha Allah jihad fisabillilah seperti srikandi dan khalifah tetapi tidak tahu cara. Jom sertai Dakwah dengan bacaan bersama kami. Hanya semudah berdakwah sambil berniaga dari rumah sahaja mampu mendapat pahala dakwah yang sama. Jana ekonomi islam bersama kami jadi jutawan dunia akhirat.

ANDA TIDAK PERLU RISAU, PRODUK KAMI SANGAT BERKUALITI DAN PROVEN, DAN HASIL JUALAN DARI STOKIS DAN AFFILIATE SANGAT MEMBERANGSANGKAN

JIKA ANDA INGIN MENAMBAH PENDAPATAN HIDUP ANDA DAN UBAH HIDUP ANDA SEKARANG.

JOM SERTAI KAMI SEKARANG!

KAMI JUGA SEDIAKAN REWARD BULANAN DAN TAHUNAN.

'SIAPA CEPAT DIA DAPAT'

HANYA 10 STOKIS SAHAJA YANG DIPERLUKAN LAGI. DAFTAR CEPAT!

"Saya berminat sangat nak sertai FTR ni. Tapi saya tiada modal nak mulakan. Hmm..." ๐Ÿ˜”

Berminat tapi tiada modal? Jangan risau kita ada pilihan terbaik untuk anda ๐Ÿ˜. Anda boleh sertai Affiliate kami....๐Ÿค—

Yuran sebenar penyertaan Affiliater FTR adalah sebanyak RM500 sahaja. Tetapi pendaftaran Agen Affiliate FTR kini dibuka secara PERCUMA. Sekiranya kuota penuh, pendaftaran akan ditutup.

Tawaran Pendaftaran Agen Affiliate FTR ini adalah terbuka kepada semua orang awam yang berminat untuk menyertai kami berdakwah sambil berniaga bersama FTR. Jana income, jana pahala berpanjangan.

KAMI JUGA SEDIAKAN REWARD BULANAN DAN TAHUNAN UNTUK AFFILIATE YANG AKTIF.

'SIAPA CEPAT DIA DAPAT'

MENARIKKAN? BERDAKWAH SAMBIL DAPAT UNTUNG DAN BERPELUANG DAPAT REWARD LAGI!

DAFTAR AFFILIATE FTR SEKARANG! KLIK BUTANG MENGIKUT NEGERI ANDA ๐Ÿ‘‡

๐Ÿ‘‡ SETELAH MENDAFTAR ๐Ÿ‘‡

  1. Anda akan menerima email makluman pengesahan pendaftaran anda berjaya disahkan. Setiap Daie FTR akan mempunyai NO.ID pendaftaran yang sah. Bersama email tersebut, anda akan diberi arahan untuk masuk ke group support khas, Login akaun untuk buat tempahan, tutorial, info produk dan bahan marketing dengan lebih terperinci.
  2. Anda akan diberikan link group telegram (penerangan, pemberian bahan-bahan marketing produk, grafik produk, makluman kempen, skrip closing, copywriting dll 100% PERCUMA untuk anda)
  3. ย Untuk Agen Affiliate FTR sahaja, Link group support untuk sesi training Bersama FOUNDER, PENULIS dan JUTAWAN FTR, Cikgu Nora Yusof setiap minggu PERCUMA ILMU bisness bernilai 6 ANGKA.
Perlukan Bantuan ?