HIDUP BERUBAH DITEMUKAN DENGAN INSAN ISTIMEWA DALAM DUNIA FB.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

HIDUP BERUBAH DITEMUKAN DENGAN INSAN ISTIMEWA DALAM DUNIA FB.

” Akak bekerja dan berniaga part time…alhamdulillah segala puji hanya bagi allah…daripada seorang yg biasa2 dan dengan mengamalkan apa yang terkandung dalam ebook puan nora akak berubah dengan izin allah.sebelum ni akak tak tahu pun apa itu “ebook “..

.
tapi setelah akak tanya cikgu nora  masa tu cara utk mendapatkan ebook..alhamdulillah dia ajar akak cara nak buka ebook dan seterusnya…apabila dah dapat ebook akak terus baca satu persatu..ya allah..menitis terus airmata penyesalan dengan apa yang di tulis dalam ebook tu.kerdilnya hamba ini disisi allah..akak baca ,faham betul2,seperti yg diajar oleh cikgu nora alhamdulillah rezeki tak putus2..duit gaji tak terusik..hati menjadi tenang, setiap kali berdoa menitis air mata..
.
.

syukur alhamdulillah dipertemukan dengan insan yg diutus oleh allah ini walaupun dalam dunia ‘fb’ https://www.facebook.com/NoraYusofFTR/..setiap saat sentiasa tertunggu2,ternanti2 azimat yg bakal di ‘jelmakan’ oleh utusan allah ini..kepada semua belilah ebook ‘FTR’ ini. anda tak akan menyesal..ikhlas dari hati yang penuh ikhlas ini..maaf kalau salah tulis..
.
.
Tq kak Alieyza Busana untuk kata-kata ni. Betul-betul buat hati saya menangis. Tak puas baca testi ni. Rasa macam tak percaya besarnya -‘REZEKI testi’ ni luar biasa rasanya.
.
Saya bersyukur dapat kenal insan istimewa seperti anda semua. Tq tq so much sebab hadir dan singgah dalam perjalanan hidup saya.
.
#FenomenaFormulatarikrezeki

ftrsmartsolution.com

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?