Kisah Penulis Curi Tumpuan Pembaca Bukan Islam

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Allah itu Maha Adil

Biarpun seseorang itu dilahirkan cacat,pasti Allah berkehendakkan sesuatu daripadanya.Jika seseorang itu memiliki kecacatan pada penglihatan.Pasti Allah anugerahkan dia keleihan yang tidak kita jangkakan. Nora Yusof atau lebih dikenali dengan gelaran Cikgu Nora Penulis Buku 111 Formula Tarik Rezeki membuktikan bahawa kelemahan pada dirinya bukanlah penghalang untuk dirinya berjaya dalam dunia penulisan.Beliau membuktikan kejayaan itu akan datang bila kita bergantung sepenuhnya pada Allah dan usaha konsisten dengan menjadi Jutawan pada tahun 2017.

Bukan itu sahaja,dengan penulisan beliau dapat menarik lebih ramai orang diluar sana untuk #turnbacktoAllah. Cikgu Nora mengambil masa dua tahun untuk memperbaiki diri dan memotivasikan diri sendiri semata-mata untuk berjaya dalam hidup beliau. Penulisan Buku FTR adalah Simple,Santai dan Sentap sesuai untuk semua golongan umur dan sesuai dibaca oleh semua orang.

Setelah kariernya makin berkembang,Cikgu Nora mula mengubah niat asal daripada ingin menampung kehidupan kepada berdakwah melalu penulisan #turnbacktoAllah.Paling mengharukan apabila bukan hanya orang islam sahaja yang berminat membaca penulisannya bahkan orang yang bukan islam juga berminat untuk membaca bukunya. Seramai 19 orang telah convert kepada islam asbab FTR. Alhamdulillah

Jom kita sama-sama membantu dan menarik lebih ramai orang diluar sana untuk terus #turnbacktoAllah

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?