MEGA LIVE HASNURI

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Alhamdulillah. Setinggi-tinggi kesyukuran kita panjatkan kepada Allah SWT. Dengan limpahan rahmat dan kasih sayang-Nya, Program Megalive 2.0 anjuran FTR Exclusive telah berjaya dijalankan semalam. 
 
Terima kasih kepada semua pihak yang terlibat, terutamanya Cikgu Nora Yusof, Puan Nuriah dan Tuan Hasbulllah, dan Puan Solehah Mat Taha, atas kesudian menjadi panel utama program kali ini. 
Segala perkongsian yang begitu menarik daripada para panel diharap dapat diambil manfaatnya oleh kita semua, seterusnya diamalkan dan disebarkan semula kepada orang lain. InsyaAllah. 
 
Kupasan dan perkongsian mantap daripada panel jemputan telah menjelaskan betapa pentingnya ilmu untuk berjaya, dan diselarikan juga dengan amalan anjuran Islam. Tegakkanlah Islam dalam dirimu, nescaya Islam akan tertegak dalam bumimu. – Asy-Syahid Imam Hasan al-Banna
Semoga kita menjadi usahawan yang terus cemerlang dan juga menambahbaik kualiti diri untuk mendapatkan keredhaan Allah SWT.
 
Bagi yang terlepas untuk tonton secara live, anda boleh tonton siaran ulangan Megalive ini di FB Page FTR Exclusive. Jemput like dan follow FB Page FTR Exclusive untuk ikuti perkembangan FTR Exclusive.
 
Dan yang paling menarik, FTR Exclusive masih membuka promosi MEGA CLEARANCE SALE! Grab pakej buku FTR Set Syurga Firdaus berharga RM 350 sahaja sekarang! Satu harga dan anda akan miliki 7 item! Terbaik kan!
 
Tawaran adalah terhad! Jom buat u-turn 360 darjah dengan membaca Buku FTR!

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?