TEMU BUAL SANTAI BERSAMA WAKIL ISMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Temu Bual Santai bersama wakil ISMA

Alhamdulillah, sebelum ini pihak FTR Exclusive telah berjaya berkolaborasi dengan pihak ISMA dan beberapa agensi swasta yang lain dalam Misi Bantuan Mangsa Banjir di Pahang.

Zoom secara santai kali ini adalah bertujuan untuk mendapatkan perkongsian laporan tentang perjalanan misi bantuan tersebut, memandangkan pihak FTR Exclusive tidak dapat turut serta secara fizikal ke kawasan misi.

Tuan Hamidi selaku wakil Pemuda ISMA Nilai berkongsi pengalaman beliau ke kawasan terjejas, dan beliau juga banyak berkongsi informasi tentang ISMA.

InsyaAllah, pada masa akan datang, akan diadakan lagi program dengan kerjasama bersama pihak ISMA.

Daripada pihak FTR Exclusive sendiri, program kerjasama sebegini sangat-sangat memberikan makna dan pengalaman yang besar. Meskipun berlainan pihak, namun niat berusaha itu tetap sama iaitu ingin berkongsi kebaikan dengan masyarakat.

Juga tidak ketinggalan, tahniah dan terima kasih kepada ribuan pembaca FTR. Sesungguhnya anda juga penyumbang utama dalam kejayaan misi ini, kerana keuntungan yang diterima hasil jualan produk FTR, sebahagiannya dilaburkan kepada misi-misi kebajikan sebegini.

Sama-sama kita berkongsi rezeki dan kebaikan.

Kongsikan manfaat artikel ini di :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Perlukan Bantuan ?